Personale

Passion by Bjerring er to saloner, hvor håndværket er i centrum. Vi går meget op i, at du som kunde får den rette frisure, der passer til dig. Vi vil hvert år prioritere, at tage på de kurser, seminar og messer der udvikler os bedst muligt, så vi kan følge med i moden og blive ved med at udføre professionelt  arbejde. Vi klipper både børn, damer, herrer, udfører alle former for farvebehandling, samt hår Extensions. Vi står altid parat med idéer og gode råd – så kig endelig forbi Passion by Bjerring.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i salonerne.

Book tid

Brejning

Katrine Bjerring
Katrine BjerringIndehaver - Top stylist
Katrine
Indehaver af Passion by Bjerring. Salonen i Børkop blev til virkelighed i 2012, da Katrines store drøm var at skabe en salon hvor faglighed og personlig vejledning er i højsæde. I 2017 udvidede Passion by Bjerring med endnu en salon i Brejning.
Katrine har 18 års erfaring indenfor faget og har bl.a. været faglærer på frisørskolen i Kolding, lavet shows ved Fashion Week i København, deltaget i trendvision konkurrencer, udlært elever til faget og deltaget i masterclass kurser, både i ind- og udland. Katrine synes det er fedt hele tiden at dygtiggøre sig. Ved siden af arbejdet i de to saloner er Katrine også tekniker for firmaet Qhair, hvor hun underviser andre frisører. Hun elsker nye udfordringer og er klar med alle de nye klipninger og farvninger der passer dig.
Katrine er fra 1. januar 2019 fast i Brejning tirsdag og torsdag og i Børkop fredag og lørdag.
Sara
Sara Bestyrer - Top stylist
NB! SARA ER PT. PÅ BARSEL
Sara er uddannet med den 4 -årige frisør uddannelse i 2015 her i Passion by Bjerring og bestod med ROS.
Sara er en glad og kreativ pige, som elsker frisørfaget.
Sara er ekstra kvalificeret i herrehår og skæg og er med i en klub, hvor de “nørder” i herrehår.
Hun har deltaget i en del kurser og ved, hvad der skal til for,at opnå det bedste resultat.
Sæt dig trygt i stolen ved Sara, og du vil blive forkælet. Sara har ansvaret for salonen i Brejning, når Katrine ikke er til stede.
Pernille
PernilleTop stylist
Pernille er uddannet hos Passion by Bjerring og bestod sin svendeprøve med en flot bronzemedalje. Hun er en glad pige, der er vild med at prøve nye teknikker. Pernille er vellidt af kunderne, og det forstår vi godt. Hun arbejder målrettet mod det, hun gerne vil, og er meget perfektionistisk, og det gør hende til en dygtig frisør. Du kan trygt sætte dig i stolen hos Pernille – du vil gå fra salonen med lækkert hår.
Pernille er fast i salonen i Brejning.
Helena
HelenaJunior stylist
Helena er 4. års elev i Passion by Bjerring. Helena er en meget kreativ pige, og hun er rigtig glad for at være startet på sin drømmeuddannelse.
Helena er dygtig til sit arbejde og en udadvendt og smilende pige.
Hun udfører alle behandlinger og som hos de andre elever, så får du selvfølgelig rabat, hvis du bliver klippet af Helena.
Har du lyst til at sidde model, så ring til os og tag en snak med Helena om, hvad hun mangler modeller til.
Stephanie
StephanieTop stylist
Stephanie er uddannet hos Passion by Bjerring og bestod i 2018 sin svendeprøve med bronze og stor ros. Hendes viljestyrke, gåpåmod og dygtighed har gjort, at hun har mange kunder i salonen.
Stephanie er meget omhyggelig, nærværende og sød, så sætter du dig i stolen hos hende, så er du i rigtig gode hænder, for hun gør alt for, at gøre kunden tilfreds.
Stephanie har stor passion for langthårs-opsætninger, og hun elsker, at være en del af store dage som bryllupper og konfirmationer ved at gøre håret rigtig flot.
Stephanie er fra 1. januar 2019 i salonen i Brejning fredag og lørdag og i Børkop tirsdag, onsdag og torsdag.
Thomas
ThomasJunior stylist
Thomas er 1. års elev, og følger i øjeblikket primært Katrine. Han er oftest i salonen i Brejning, men er hver fredag i Børkop. Thomas er ivrig efter at lære alt om hår, farvning og klipning, og har allerede været på kursus. Han klipper mænd og laver farvebehandlinger, og han gør alt hvad han kan, for at man føler sig tryg, når man sætter sig i stolen hos ham. Du får rabat, når du bliver klippet af Thomas, og der er altid en uddannet assistent med på sidelinjen.
Hanne
HanneTop stylist
Hanne er en yderst erfaren frisør, der har været udlært siden 1998. Hun har arbejdet i mange saloner i Vejle-området, og har også været selvstændig kørende frisør i blandt andet Børkop, Hanne er altid i godt humør og meget smilende og glad. Hun er interesseret i mennesker, og sætter du dig i stolen hos Hanne, så får du en god solid håndværksmæssig oplevelse. Hun har stor erfaring med alle klipninger og store håropsætninger, da hun blandt andet har lavet Bryllupsmagasinet. Selv holder hun meget af at lave makeovers med både farve og klip, da hun synes, at farven ofte giver det sidste pift til at fremhæve en god klipning.

Børkop

Katrine Bjerring
Katrine BjerringIndehaver - Top stylist
Katrine
Indehaver af Passion by Bjerring. Salonen i Børkop blev til virkelighed i 2012, da Katrines store drøm var at skabe en salon hvor faglighed og personlig vejledning er i højsæde. I 2018 udvidede Katrine sin drøm med salonen i Brejning.
Katrine har 18 års erfaring indenfor faget og har bl.a. været faglærer på frisørskolen i Kolding, lavet shows ved Fashion Week i København, deltaget i trendvision konkurrencer, udlært elever til faget og deltaget i masterclass kurser, både i ind- og udland. Katrine synes det er fedt hele tiden at dygtiggøre sig. Ved siden af arbejdet i de to saloner er Katrine også freelance tekniker for firmaet Qhair, hvor hun underviser andre frisører. Katrine elsker nye udfordringer og er klar med alle de nye klipninger og farvninger der passer dig.
Katrine er fra 1. januar 2019 i salonen i Børkop hver fredag og lørdag, mens hun er i Brejning salonen tirsdag og torsdag.
Nicoline
NicolineBestyrer - Top stylist
Nicoline har arbejdet i Passion by Bjerring siden 2012 – altså i seks år.
Nicoline har en 4 årig frisøruddannelse, og har sideløbende suppleret med masterclass kurser.
Du vil få en faglig og kvalitetsbevist behandling, når Nicoline har dig i stolen. Nicoline er en glad og smilende pige, der ønsker at alle har det rart.

Nicoline har ansvaret i salonen i Børkop, når Katrine ikke er til stede.

Stephanie
Stephanietop stylist
Stephanie er uddannet hos Passion by Bjerring og bestod i 2018 sin svendeprøve med bronze og stor ros. Hendes viljestyrke, gåpåmod og dygtighed har gjort, at hun har mange kunder i salonen.
Stephanie er meget omhyggelig, nærværende og sød, så sætter du dig i stolen hos hende, så er du i rigtig gode hænder, for hun gør alt for, at gøre kunden tilfreds.
Stephanie har stor passion for langthårs-opsætninger, og hun elsker, at være en del af store dage som bryllupper og konfirmationer ved at gøre håret rigtig flot.
Stephanie er fra 1. januar 2019 i salonen i Børkop tirsdag, onsdag og torsdag og i Brejning fredag og lørdag.
Natja
NatjaJunior stylist
Natja er 4.års elev og er godt igang med frisørfaget.
Hun er en sød og smilende pige fra lokalområdet.
Natja er vild med at udvikle sig og er altid klar på at lave noget lækkert hår.
Hun nyder at klippe børn, og er rigtig god til at give dem en god oplevelse. Ligesom hos de andre elever er der rabat, hvis man bestiller tid hos Natja.
Rikke
Rikke Junior stylist
Rikke er ny elev, men en lidt anderledes elev, da hun allerede har den 1-årige private frisøruddannelse samt 10 års praktisk erfaring fra frisørfaget. Derfor får hun flere skoleophold på kortere tid end andre elever.
Rikke har en stor faglig nysgerrighed og et stort engagment. Hun går ikke kun op i at klippe og farve dit hår, men også i at finde din stil og den optimale fremtoning. Hun er vild med de helt store forandringer, men elsker også at fordybe sig i klassiske stilarter og teknikker.
Rikke er en ærlig og kreativ frisør med masse af humor og omsorg, så du går også fra salonen i bedre humør end da du kom.
Rikke har også en makeupartist-uddannelse og kan derfor også klare makeuppen.
Rikke er fra 1. januar 2019 fast i salonen i Børkop.

Administration

Rikke
Rikke kommunikationsmedarbejder
Rikke er uddannet journalist, og tager billeder i salonen og på kurser eller shows og skriver til hjemmesiden og Facebooksiden. Rikke prøver også at få de gode historier fra salonen i medierne både lokalt og på landsplan.