Mange kunder kører gerne langt for at blive klippet af netop Katrine Bjerring. Her er det Anita Junker fra Grejs, der nyder at have 120 procent tillid til, at Katrine altid udstyrer hende med en ny smart frisure der klæder hende.

Katrine er fra 1. januar 2019 i salonen i Brejning tirsdag og torsdag og i Børkop fredag og lørdag.

Jeg går altid herfra med en ny frisure

Indehaver af Passion by Bjerring, Katrine Bjerring blev udlært i 2004. I 2012 startede hun sin egen salon i Børkop, og i 2017 udvidede hun med en salon i Brejning også. Hun samler på tilfredse kunder.
– Jeg startede egen salon, fordi jeg gerne ville kunne lave alt det, jeg drømmer om. Der er så meget kreativt i det her fag, siger Katrine, der blandt andet holder meget af at undervise og også fungerer som freelance farvekonsulent for firmaet Qhair på både kurser og events.
Katrine har masser af faste kunder, og flere af dem kører gerne fra andre byer for at blive klippet af netop hende.

38-årige Anita Junker kommer fra Grejs, når hun skal klippes. Hun er “altid” blevet klippet af Katrine Bjerring.
– Det er værd at køre for. Katrine er enormt kreativ. Hun følger meget med i, hvad der er på mode og hvilke farver, der er in. Jeg får lavet nyt hår hver gang. Jeg ser aldrig ens ud, og jeg stoler 120 procent på, hvad hun gør, siger Anita Junker, der sidder og nyder en cafe latte, mens hun bliver klippet i salonen.

god vejledning

Hun giver således Katrine frie hænder til at finde den frisure, der passer bedst til hendes ansigt, og selvom håret er kort, er der masser af muligeheder. Hun sætter pris på, at hun ofte går fra salonen med hår, der kan sættes på flere forskellige måder.
– Jeg har aldrig prøvet, at jeg ikke syntes, det var godt. Jeg får også god vejledning i, hvordan jeg kan sætte det, og hvilke produkter, jeg kan bruge til mit hår, siger Anita Junker.
Hun understreger, at hun nyder, at Katrine præsenterer hende for forskellige hårprodukter uden at presse for meget på, for at hun skal købe noget.
– Her er rigtig god service, og så er stemningen altid god. Man kan også mærke, at personalet har det godt sammen, siger Anita Junker netop som Katrine sprayer hendes hår, så der bliver leet og snakket hos kollegaen Stephanie Bech Senger og hendes kunde i stolen ved siden af.

bestil tid hos Katrine