Pernille Vestbo Hedegaard er her ved at klippe 73-årige Edith Hansen fra Børkop. Pernille fik bronzemedalje ved sin svendeprøve i 2018 og arbejder fast i salonen i Brejning.

Går målrettet efter at udvikle sig

Pernille Vestbo Hedegaard har selv taget ansvaret for, at blive så dygtig som overhovedet muligt. Da hun var kørt fast på sin første praktikplads, kontaktede hun selv Katrine Bjerring og spurgte, om hun måtte fortsætte sin læretid hos Passion by Bjerring.

Og det lykkedes hende at blive rigtig dygtig. I november 2018 bestod hun sin svendeprøve med en flot bronzemedalje og nogle virkelig flotte klipninger og en smuk opsætning.

– Jeg har altid været sådan en, der satte hår på mine veninder, og jeg kender Katrine. Det var faktisk hende, der inspirerede mig til at blive frisør, så da jeg følte, at jeg trængte til nye udfordringer for at blive bedre, så kontaktede jeg hende, siger Pernille.

Trives med nyt

Hun vidste derfor, at Katrine går meget op i at hendes personale trives og udvikler sig. Pernille bor i Horsens med sin kæreste, og hun har ikke fortrudt, at hun gik efter drømmen om at blive frisør efter endt handelsskoleeksamen.

– Jeg kan godt lide, at der er så mange måder man kan gøre tingene på. At man kan være så kreativ, og jeg nyder virkelig at prøve mig selv af, og prøve nye teknikker.

For Pernille er det et plus at være elev i en salon med fire uddannede frisører og tre andre elever.

– Det er dejligt med flere, der kan lære fra sig. De gør tingene på forskellige måder, og så kan jeg plukke det, jeg synes er bedst.

Pernille er i salonen i Brejning, hvor hun er yderst vellidt af kunderne.

Bestil tid hos Pernille