Undervisning i egen salon, eller hos Passion by Bjerring i Brejning

Kurser for uddannede frisør assistenter

Trænger du eller dine ansatte til at udvikle jer og lære nye måder at klippe eller farve på, så tilbyder Katrine Bjerring kurser for frisører fra og i hele Danmark. Hun underviser i forskellige klippeteknikker til både damer og herrer, ligesom hun uddanner i farveteknikker. Katrine trækker på sin lange erfaring med undervisning – dels fra frisørskolen i Kolding dels som freelance teknikker hos firmaet Qhair og selvfølgelig fra sit arbejde i de to Passion by Bjerring saloner i Børkop og Brejning.

Katrine bliver selv løbende uddannet hos Vidal Sassoon, og hendes undervisning er meget salon-venlig. Hun laver hver sæson ny salonvenlig kollektion af tidens hår og trends, så det du lærer kan bruges direkte i dit daglige arbejde.

Du kan booke Katrine til at komme til jer og sætte fokus på lige netop det, I trænger til at udvikle, eller I kan komme og blive undervist i Passion by Bjerrings salon i Brejning. Der er otte arbejdspladser i vores salon i Brejning, og undervisningen kan foregå på et tidspunkt, der passer jer.

Priser

Ønsker du at booke undervisning i egen salon er prisen 10.000 kr. for max 8 deltagere.

Dagskursus i Passion by Bjerrings salon i Brejning koster 3500 kr. pr. deltager. Der gives en rabat på 10 procent ved minimum tre deltagere.

For yderligere information eller for at booke kontakt Katrine Bjerring på katrine@passionbybjerring.dk. Hvis du ønsker en personlig snak, så skriv dit tlf. nr. i en mail, så ringer Katrine dig op, når hun har tid.

Elevundervisning

Vil du gerne have din elev til at tjene penge i salonen og blive bedre til at klippe, men har du ikke selv tiden til at arbejde med det? Katrine Bjerring tilbyder kurser for frisørelever på alle niveauer i læretiden.

Alle regler omkring elev-undervisning bliver overholdt. Katrine har stor erfaring med undervisning, og har samarbejde med dansk frisør- og kosmetikerforbundet. Katrine Bjerring bliver selv løbende videreuddannet hos Vidal Sassoon, og laver hvert år en salonvenlig forårs- og efterårskollektion ligesom hun arbejder freelance som tekniker for firmaet Qhair.

Kursus i dametrends

 • 3 dages kursus, hvor der vil blive demonstreret dameklip og nye farveteknikker.
 • 8 timers kursus per dag – en times frokost.
 • Undervisning på små hold med 8 elever.
 • Hands on hvor eleverne selv skal finde modeller.
 • Salg og vejledning.
 • Konsultation: Hvordan tager man snakken med kunderne og vejleder dem bedst.

Pris – 5500 kr. excl. mad og overnatning.

Kursus i herretrends

 • 3 dages kursus, hvor der vil være demoer i herreklip, skæg og frihånd med maskinen.
 • 8 timers kursus per dag – en times frokost.
 • Undervisning på små hold med 8 elever.
 • Hands on hvor eleverne selv skal finde modeller.
 • Vi vil komme ind på salg og vejledning.
 • Konsultation: Hvordan tager man snakken med kunderne og vejleder dem  bedst.

Pris – 5500 kr. excl. mad og overnatning.

Der er mulighed for overnatning på hotellet Comwell Kellers Park. Hvis I booker gennem mit navn, (Passion by Bjerring) kan eleverne få et værelse med morgenmad til 550 kr. per nat, hvis de deler værelse to og to. Der vil være mulighed for at bruge hotellets spa-faciliteter om aftenen efter endt undervisning.

Vi anbefaler, at man bor på hotellet, da en stor del af kurset er udveksling af erfaringer med de andre elever.

For at booke eller få mere at vide kontakt Katrine på katrine@passionbybjerring.dk – hvis du ønsker en snak, så skriv dit tlf. i en mail, så ringer Katrine dig op, når hun har tid.

Kort om Katrine Bjerring

Katrine Bjerring er udlært frisør i 2004 og blev i 2012 selvstændig med Passion by Bjerring, for at kunne følge sine drømme indenfor frisørfaget – blandt andet i forhold til kurser, kreativ udvikling og faglig og personlig rådgivning af kunderne. I dag driver hun to frisørsaloner under navnet Passion by Bjerring – en i Børkop, og en i Brejning. Hun har syv ansatte – herunder fire elever. Udover 17 års erfaring i salon har Katrine undervist som timelærer på frisørskolen i Kolding, for hun har altid haft stor passion for at uddanne og udvikle andre.

Katrine arbejder også freelance som tekniker for firmaet Qhair, der sælger grønne hårprodukter, og i den forbindelse tager hun ud til cirka 20 shows årligt i hele landet, hvor hun underviser andre frisører i diverse farve- og klippeteknikker.

Katrine gør meget ud af fortsat at uddanne og udvikle sig. Hun bliver selv undervist ved Vidal Sassoon, og hvert år laver hun en salonvenlig forårs- og efterårskollektion. Hun er derfor altid skarp på både nye farver og nye klippeteknikker.

For Katrine er det ikke bare vigtigt, at hun selv hele tiden bliver bedre til sit fag. Hun nyder også at se andre frisører udvikle sig fagligt – uanset om det er assistenter eller elever, hun arbejder med.

Katrine underviser både i egen salon og hos jer.